Konference
FAKULTA FINANCÍ A ÚČETNICTVÍ
Aktuální ročník
Vysoká škola ekonomická v Praze

Hlavní stránka

Konferenci Rozvoj a inovace finančních produktů – Investiční produkty a služby, penzijní produkty a distribuce pořádá Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví pod záštitou náměstka ministra financí JUDr. Martina Prose, Ph.D. a viceguvernéra České národní banky prof. Ing. Vladimíra Tomšíka Ph.D. a s podporou Asociace pro kapitálový trh.

Konference je zaměřena na aktuální otázky rozvoje a inovace finančních produktů v oblasti investičních produktů, různých variant penzijních produktů a otázkám jejich distribuce, poradenství a finanční gramotnosti. Věnuje se otázkám nových produktů, distribučních cest a jejich praktických dopady na finanční instituce, distributory a spotřebitele v širším kontextu turbulentního vývoje finančního trhu, makroekonomického prostředí a měnících se socio-demografických faktorů. K této problematice přináší konference reprezentativní přehled názorů z oblasti regulace a dohledu, z praxe finančních institucí a distributorů finančních produktů, z oblasti ochrany spotřebitele a rovněž z pohledu akademické obce.

Konference může nabídnout přínos nejen pro pracovníky bank, pojišťoven, penzijních a investičních společností či obchodníků s cennými papíry, organizací působící v oblasti ochrany spotřebitele, ale také pro širokou odbornou a akademickou veřejnost.


Termín konání konference: středa 28. ledna 2015, 8:30 – 17:15 hodin

Místo konání: Vencovského aula, Vysoká škola ekonomická, náměstí W. Churchilla 4, Praha 3

 

Generální partner VŠE v Praze:

logo_CS_2_CMYK

 

Konference se koná s finanční podporou partnerů Fakulty: 

 KB+claim RGB

logo_ISČS_RGB     Conseq_jizOd

 

 

AEGON_logo

 

ING_IM_logoiim(rgb)

CSOB_AssetM_down_rlogo

 

Organizuje

Fakulta financí a účetnictví VŠE

Pod záštitou

náměstka ministra financí
JUDr. Martina Prose, Ph.D.

viceguvernéra
České národní banky
prof. Ing. Vladimíra Tomšíka, Ph.D.

S podporou

Mediální partneři